• 07.08.24, 22:28

Grillitud tuur suvikõrvitsa ja paprikaga

Seda söövad ka need, kes muidu kalast ei hooli või selle peale pirtsutavad.
Grillitud tuur suvikõrvitsa ja paprikaga
Suvi on käes ja see tähendab mõnusaid õhtuseid grillimisi. Kui oled lihast tüdinenud, proovi vahelduseks grillida tuurakala – seda söövad meelsasti ka need, kes muidu kalast eriti ei hooli. Korralikku värsket tuura saab osta näiteks Mustamäe turult, aga ka kalapoodidest ja hästivarustatud supermarketite kalalettidest.

Seotud lood

Lood
  • 11.08.22, 15:28
Suvine grillsuitsuforell
Suvi on grillimise aeg ja meie valmistame seekord meega maitsestatud grillsuitsu-vikerforelli. Selleks kombineerime grillsütest tulevat kuumust täiendavalt suitsutuslaastuga – nii võtab kala juurde mõnusa suitsumeki. Kel päris suitsuahju võtta pole, aga suitsukala tahaks, saab näiteks Stovemani grillis tehtud kalaga isu rahuldatud küll.
Lood
  • 04.02.21, 19:50
Pidulaua forelliäkine
Ajakirja Paat&Merendus artikli kirjutamise raames käisime ühel sügispäeval Veere sadamast TS Marine’i paadiga proovisõitu tegemas. Sõidu lõppedes kutsuti meid kalakasvatusse, kust saime prooviks kaasa äsjatapetud forelli fileed.
Lood
  • 09.08.23, 21:58
Kohafilee värvilise juustukattega
Kui koha juhtub hästi võtma ja praetud või taignas frititud kala on ära tüüdanud, tasub proovida seda retsepti.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.08.23, 21:58
Haugipüük Lowrance Active Target süsteemi abil
Uue põlvkonna andur näitab kala asukohta veekogus umbes sama moodi nagu arst vaatab ultraheliaparaadiga sinu kõhtu.
Tagasi Kalastaja esilehele