Meie vetes paksu pahandust teinud ja nüüdseks kindlalt siinses meres kanda kinnitanud inetust kalast saab maitsva aasiapärase roa.
Lapsena ma kala ei söönud, kuid püüda meeldis. Esimene kala, mis minu mäletamist mööda süüa kõlbas, oli räim tomatis, aga sellelt tuli enne saiale panekut esmalt selgroog välja kookida. Tänases retseptis kasutame traditsioonilise räime asemel valge lihaga ümarmudilat, mis viimasel ajal toidukalana aina populaarsemaks on muutunud ning mille fileed turgude kalalettidelt osta saab. Et tegemist poleks lihtlabase tomatikastmega, on kõigele lisatud natuke aasiapärast maitset ja välimust.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kui koha juhtub hästi võtma ja praetud või taignas frititud kala on ära tüüdanud, tasub proovida seda retsepti.
See Ladina-Ameerika köögi hõnguga kate sobib hõrgu kohafileega kokku nagu valatult.
See retsept sobib suurepäraselt kalade väärindamiseks, mis pole olemuselt kuigi maitsvad. Aasiapäraste kalakotlettide tooraineks sobib hästi näiteks säinas või ümarmudil.
Uue põlvkonna andur näitab kala asukohta veekogus umbes sama moodi nagu arst vaatab ultraheliaparaadiga sinu kõhtu.