See Ladina-Ameerika köögi hõnguga kate sobib hõrgu kohafileega kokku nagu valatult.
Poest mangot ostes juhtub tihtilugu, et see on toores. Siis ei jää muud üle, kui viljal akna peal valmida lasta või ära küpsetada. Internetis maailma köökides ringi vaadates sattusin huvitavale retseptile, mida natuke kohandades oli tulemuseks meeldivalt hõrk ning toitev kalaroog. Kuna 2024. aasta kala on koha, kasutasin nahaga kohafileed.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kui koha juhtub hästi võtma ja praetud või taignas frititud kala on ära tüüdanud, tasub proovida seda retsepti.
2022. aasta kala on ahven, seetõttu üritame käesoleval aastal ahvenaid võimalikult palju kasutada ka Kalastaja toidurubriigis. Otsa teeme lahti soolatud ahvenafileedega.
See salat valmis spetsiaalselt Lestafesti jaoks ning osutus külastajate seas tõeliseks tõmbenumbriks.
Uue põlvkonna andur näitab kala asukohta veekogus umbes sama moodi nagu arst vaatab ultraheliaparaadiga sinu kõhtu.